Doe mee met Theaterlezen in Schalkwijk

6 oktober 2021, van 15:00 tot 16:30 | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kosten: Gratis

Doe mee met Theaterlezen in Schalkwijk

Hou jij ervan om op een podium te staan? Of heb je dit altijd al eens willen doen? Meld je dan nu aan voor Theaterlezen in de bieb in Schalkwijk!

Van 6 t/m 17 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit jaar is het thema Worden wat je wil. In het kader van dit thema is er een leuke activiteit in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk: Theaterlezen.

Oefenen voor een theaterstuk

Aan de hand van het boek Het geheim van de smid, een theaterleesboek over beroepen, gaan de deelnemende kinderen aan de slag. De kinderen nemen de rol van een personage op zich en lezen de teksten hardop voor en voeren zo een theaterstukje op. De teksten bestaan voornamelijk uit gesprekken tussen de kinderen, zodat de kinderen elkaar steeds afwisselen.

Deskundige hulp

Het Theaterlezen wordt begeleid door Liselotte Zwart van de Schuur. Zij kan de kinderen heel goed helpen bij het oefenen met de teksten en het opvoeren van het theaterstukje.

Zie jij jezelf wel op het podium staan in Schalkwijk? Geef je dan gelijk op!

LET OP!

Vanwege de coronamaatregelen kunnen er alleen maar kinderen komen en geen ouders. Ook kunnen we maximaal 16 kinderen toelaten. Reserveer dus snel jouw kaartje via de website.
 

Woensdag 6 okt | 15:00 uur tot 16:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk, Fie Carelsenplein 2, Haarlem | Kinderen van 8 t/m 12 jaar