Theatervoorstelling: Een huis voor Harry

3 februari 2019, van 15:00 tot 15:45 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 2,50 / 5,- (niet-leden)

Theatervoorstelling: Een huis voor Harry

Harry is een huiskat en gaat voor het eerst buitenspelen. Wat voor avonturen gaat hij buiten beleven? Je ziet het in de theatervoorstelling.

Waar gaat de voorstelling over?

Harry is een kat die bijna altijd binnen zit. Maar dan komt vlinder Vera aan fladderen en wil graag tikkertje spelen met Harry. Hij gaat mee naar buiten, maar verdwaalt plotseling! Hoe komt hij nu weer naar huis toe? Alleen Vera de vlinder weet de weg. Maar waar is Vera? Help jij Harry Vera te vinden?

De theatervoorstelling gaat over het boek 'Een huis voor Harry', geschreven door Leo Timmers. De voorstelling wordt opgevoerd door Ton Meijer. Hij is acteur en zijn voorstellingen zijn vaak gebaseerd op bekroonde kinderboeken. Ton Meijer heeft in de Bibliotheek al eerder een voorstelling verzorgd ('Aadje Piraatje').

Zondag 3 februari | 15:00 - 15:45 uur | € 2,50 / € 5,- (niet-leden)
de Bibliotheek Haarlem Centrum | Leeftijd: 3+

• Een huis voor Harry

Leo Timmers

Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Prentenboek met vrolijke, humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

Kinderboek, Fictie, Secundaire Jeugdliteratuur, Fictie

Nederlands, 49 ongenummerde pagina's, Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, Amsterdam, 2017

Gedrukt boek

Bekijk details van Een huis voor Harry