Theatervoorstelling: Teer maar taai

17 december 2023, van 17:00 tot 18:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: € 5

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

afbeelding over de voorstelling teer maar taai

Teer maar taai is een reis door eenzaamheid en tradities. Hoe ervaren wij de tradities nu? En in hoeverre verschillen die met vroeger?

Ina Boudier-Bakker (1875) was een erkende Nederlandse schrijfster van romans. Haar persoonlijke verhalen blijken nu, meer dan 100 jaar later, nog steeds relevant. Via haar boeken gaan we op reis door de bibliotheek waar spelers uit verschillende landen de Nederlandse tradities en cultuur proberen te grijpen en begrijpen.

Stem theater

Teer maar taai is een productie van Stem Theater. Stem Theater is een Haarlems community-theatergezelschap. 'Stem' combineert kunst en welzijn en heeft sinds 2017 in de stad een heel eigen artistieke signatuur opgebouwd. De voorstellingen worden gemaakt door mensen die vaak niet eerder op het toneel stonden en voor mensen die niet zo makkelijk in aanraking komen met het Haarlemse cultuuraanbod. Stem staat in de voorstellingen stil bij actuele maatschappelijke vraagstukken, zoals inclusiviteit en eenzaamheid zonder daarbij 'te zwaar' te worden. We verkennen de verhalen van elkaar en ontdekken de mogelijkheden die iedereen te bieden heeft, ongeacht taal, leeftijd, achtergrond... Het eigen geluid van Stem staat garant voor een pakkend en tegelijkertijd laagdrempelig theateraanbod.

Zondag 17 december | 17:00 - 18:00 uur | € 5
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Koop je kaartje hier