Voorlezen met Dieuwertje Blok en WeS

8 oktober 2022, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Kosten: Gratis

Voorlezen met Dieuwertje Blok en WeS

Het thema van de Kinderboekenweek is 'Giga Groen' Daar gaan we mee aan de slag! Tijdens deze kinderactiviteit met Dieuwertje Blok en Stichting WeS (Wijs en Sterk) word je voorgelezen, zullen mindfulness oefeningen gedaan en ga je knutselen.

Niemand minder dan Dieuwertje Blok zal op 8 oktober het prachtige boek 'Als een boom' van Maria Gianferrari interactief voorlezen. We gaan ontdekken wat de overeenkomsten zijn tussen bomen en mensen. Dat zijn er meer dan je denkt!

Tussendoor zal organisator Kim Aukema van Wijs en Sterk een mindfulness/aandachts-oefening doen waarmee elke kind zich zo sterk als een boom kan voelen.

Tot slot gaat Kim met de kinderen een kwaliteiten-boom knutselen waardoor elk kind gaat groeien en bloeien van zelfvertrouwen. Jij komt toch ook?

Zaterdag 8 oktober | 14:00 uur | vanaf 6 jaar | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

  • Maria Gianferrari Als een boom

    Net als bomen praten we, delen we eten en zorgen we voor elkaar. Kijk en lees hoe bijzonder bomen zijn en hoe ze ons kunnen inspireren. Met informatie over de anatomie en tips om bomen te redden. Prentenboek met een vrij po√ętische tekst, informatie en kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 4 t/m 8 jaar.

    Non-Fictie, Kinderboek

    Nederlands, 48 ongenummerde pagina's, Uitgeverij Luitingh Sijthoff, Amsterdam, 2021

    Gedrukt boek