Voorlezen met het vertelkastje

3 februari 2023, van 10:30 tot 11:15 | De Bibliotheek Hillegom

Kosten: Gratis

Doe jij gezellig mee met het feestje van Maximiliaan Modderman? Het verhaal komt nog meer tot leven als het wordt voorgelezen met het vertelkastje.

De papa en mama van Maximiliaan Modderman zijn niet thuis, dus geeft hij een feestje. Al zijn speelgoedbeesten zijn uitgenodigd. Het wordt een wild feest, maar wat zullen zijn ouders zeggen als ze weer thuis zijn?

Voorlezen met het vertelkastje

Wat is er leuker dan samen met je peuter genieten van een mooi verhaal in de Bibliotheek? Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen luisteren naar ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’. Speciaal voor peuters wordt het verhaal voorgelezen met een vertelkastje. Na het voorlezen is er tijd voor een leuke activiteit. Voorlezen is goed voor de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van kinderen. Verhalen prikkelen de fantasie, ontwikkelen het taalgevoel van jonge kinderen en breiden hun woordenschat uit. Maar bovenal: voorlezen is vooral leuk en gezellig! Kom lekker luisteren in de Bibliotheek. Reserveer je gratis en snel je kaarten? Dan maken we er samen een feestje van!

Je hoeft alleen een kaartje voor je kind(eren) te reserveren.

Vrijdag 3 februari | 10:30 – 11:15 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom | Voor kinderen van 2 t/m 4 jaar