Waar sta jij met je gezondheid?

26 oktober 2019, van 11:00 tot 13:00 | de Bibliotheek Hillegom

Waar sta jij met je gezondheid?

Kom langs voor een lichaamssamenstelling meting tijdens het gratis spreekuur.

We nemen samen je leefstijl door. Hoe sta je op in de ochtend? Slaap je wel goed? Heb je genoeg energie, of heb je altijd een middagdip? Misschien wel last van stijve gewrichten of een opgeblazen gevoel? Daarnaast wordt er een bio elektrische impedantie (B.I.A) meting gedaan. We meten dan de samenstelling van je lichaam, je gewicht, je vet, botten en spiermassa. Maar ook je vochtgehalte en stofwisseling. Al deze gegevens bij elkaar geven een goede indruk van je eigen gezondheid. Heb je een lage stofwisseling? Dan is afvallen bijvoorbeeld heel lastig. Esma neemt zo veel mogelijk met je door en je krijgt direct persoonlijke adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Over Esma

“Ik ben Esma, voedingsdeskundige en leefstijlcoach. Al 15 jaar ben ik geïnteresseerd in voeding en vooral wat voeding voor je lichamelijke gezondheid kan betekenen. Ik heb het zelf ondervonden toen ik zwangerschapsdiabetes had en regelmatig migraine aanvallen had. Heel veel aandoeningen kan je verminderen door je leefstijl aan te pakken!”

Zaterdag 26 oktober | 11:00 - 13:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom