Workshop drummen met plastic

20 november 2021, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Zandvoort

Kosten: € 2,00

Workshop drummen met plastic

Dit is wel een heel bijzondere workshop, drummen met plastic afval! Muzikant Rogier de Nijs laat je ontdekken dat je geweldige geluiden met plastic kunt maken.

Meld je aan voor deze workshop en maak een vette BEAT met afval. Per workshop is er plek voor 20 kinderen van 6 tot 12 jaar.

Hoe maak je muziek met plastic emmers, oude cementkuipen en flessenshakers? Dat leer je tijdens deze percussieworkshop van BEAT Plastic Waste. Onder de bezielende leiding van muzikant Rogier de Nijs ontlok je de mooiste klanken aan plastic afval. En je draagt bij aan een vette ‘BEAT’ met afval-‘instrumenten’. Samen op zoek naar het echte Haarlemse geluid!

Over BEAT Plastic Waste

BEAT Plastic Waste in de Bibliotheek is een project van muzikant Rogier de Nijs in samenwerking met 5 bibliotheken. Tijdens BEAT Plastic Waste zijn er workshops, videopresentaties en optredens.

Zaterdag 20 november | 14:00-15:30 uur | € 2,00
de Bibliotheek Zandvoort | voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar