Workshop e-books

2 juli 2019, van 09:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Bloemendaal

Workshop e-books

Wil je graag e-books lezen op je e-reader, tablet of telefoon? Maar weet je niet goed hoe je de e-books van de Bibliotheek erop krijgt? Dan is deze gratis workshop iets voor jou!

De zomervakantie staat voor de deur! E-books meenemen op vakantie is dé oplossing om die zware tassen te vermijden. Ideaal, want je hebt je boek zo ook altijd bij de hand. Maar hoe download je een e-book van de Bibliotheek? En hoe krijg je dit boek dan uiteindelijk op je apparaten? Tijdens deze workshop wordt alles haarfijn uitgelegd. Daarnaast geven wij je graag tips om meer inspiratie op te doen voor e-books. Na deze workshop kun je zelfstandig inloggen bij de online Bibliotheek, en boeken op een makkelijke manier uitkiezen en downloaden om in de app of op je e-reader te lezen.

Kom je naar de workshop?

Neem dan wel je lenerspas mee, zo kunnen we direct helpen bij het inloggen. Ook is het handig als je meteen je apparaat meeneemt waar je de e-books op wilt lezen. Wil je lezen via de app? Neem dan je telefoon of tablet mee. Wil je lezen op de e-reader? Neem dan ook je laptop en e-reader mee. Heb je geen laptop ter beschikking? Er is een laptop beschikbaar waar wij je de stappen alsnog op kunnen laten zien.

Dinsdag 2 juli | 09:00 - 11:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Bloemendaal