Afgelast: Inspiratieavond Zandvoort Duurzaam

3 december 2021, van 19:30 tot 22:00 | Ontmoetingscentrum Zandstroom

Kosten: € 7,50 voor leden, € 10 voor niet-leden

Zandvoort Duurzaam

Tijdens Zandvoort Duurzaam vertellen lokale ondernemers en bekende duurzaamheidsstrijders over de uitdagingen van het plasticprobleem. Bij deze avond komt onder meer Merijn Tinga, de Plastic Soup Surfer, vertellen hoe hij als één persoon het verschil kan maken.

Waarom is plastic afval zo’n lastig restproduct, wat zijn de uitdagingen bij plasticvrij willen zijn en wat kun je van plastic afval bouwen? Aan het eind van de avond gaan we met elkaar in gesprek. Hoe kun jij het verschil maken? Na afloop ga je alsnog opgelucht naar huis, samen komen we er wel!

Sprekers

Tijdens deze activiteit spreken onder anderen Merijn Tinga, Jan van den Hurk van Rapa Nui, Suzanne Klaassen van Juttersgeluk en Kristel Veerman van Liefs uit Zandvoort. 

Plastic Soup Surfer is er ook!

Op zijn surfboard gemaakt van plastic afval ging Merijn Tinga op reis. Tijdens zijn reis vroeg hij aandacht voor het plasticprobleem. Laat je inspireren door hem en de andere sprekers. Na afloop van de lezingen kun je persoonlijk van gedachten wisselen met Merijn en de andere sprekers. Er zal ook ruimte zijn om het boek Plastic Soup Surfer van Tinga te kopen en laten signeren.

Meerdere onderwerpen, één doel

Naast de Plastic Soup Surfer komen lokale ondernemers aan het woord om te vertellen hoe zijn de uitdagingen met het plasticprobleem aangaan. Hoe maak je je strandtent plasticvrij? Is er nog meer te maken van het plastic? Naast de oplossingen die creatieve ondernemers gevonden hebben, wordt ook het grotere probleem uitgelegd en behandeld door de sprekers. Deze inspiratieavond zorgt dat jij weet hoe ook jij een verschil kan maken.

Afgelast

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan deze activiteit helaas niet doorgaan. we hopen zo spoedig mogelijk deze programmering weer te kunnen hervatten.

Om toegang te krijgen tot deze activiteit heb je nodig:

  1. een coronatoegangsbewijs
  2. een geldig identiteitsbewijs

Welke coronatoegangsbewijzen zijn er?

  • een vaccinatiebewijs: via de CoronaCheck-app of op papier
  • een herstelbewijs: van maximaal 180 dagen oud
  • een negatieve testuitslag: via Testen voor Toegang, maximaal 24 uur oud