Huiswerkbegeleiding in de Bibliotheek

Huiswerkbegeiding in de Bibliotheek

De Bibliotheek is dé plek waar informatie gezocht, gevonden en gedeeld wordt. Een fijne plek om rustig te zitten en te studeren. Daarom ook een goede plek voor huiswerkbegeleiding. Weg uit de schoolse sfeer, bij jou in de buurt en onder begeleiding van professionals.

Haarlem Schalkwijk en Zandvoort

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Zandvoort geeft StudieMax huiswerkbegeleiding en/of bijles aan kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. StudieMax werkt aan de basisvaardigheden, zelfvertrouwen en motivatie: dé basis om de steeds moeilijkere lesstof te kunnen volgen. Er wordt gewerkt in groepjes van vier leerlingen. Van elke les wordt een online verslag gemaakt.

Haarlem Schalkwijk – middelbare school

De huiswerkbegeleiding middelbare school is gericht op het goed leren inplannen van het schoolwerk, het gebruik van de juiste studievaardigheden en het op peil houden van de motivatie. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Een begeleiding duurt twee uur. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in groepjes van zes tot acht leerlingen. Van elke begeleiding wordt een online verslag gemaakt zodat de ouders kunnen meelezen met wat er speelt.

Meer informatie en prijzen op www.studiemax.nl.
Inwoners van Haarlem kunnen een tegemoetkoming in de kosten aanvragen bij de gemeente Haarlem.