Huiswerkbegeleiding in de Bibliotheek

Huiswerkbegeiding in de Bibliotheek

Heb je moeite met de lastige stof die gegeven wordt op school? Of vind je het lastig jezelf te motiveren om huiswerk te maken? Dan is huiswerkbegeleiding in de Bibliotheek misschien wel wat voor jou!

Haarlem Schalkwijk en Zandvoort

In de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Zandvoort geeft StudieMax huiswerkbegeleiding en/of bijles aan kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. StudieMax werkt aan de basisvaardigheden, zelfvertrouwen en motivatie: dé basis om de steeds moeilijkere lesstof te kunnen volgen. Er wordt gewerkt in groepjes van vier leerlingen. Van elke les wordt een online verslag gemaakt.

Haarlem Schalkwijk – middelbare school

De huiswerkbegeleiding middelbare school is gericht op het goed leren inplannen van het schoolwerk, het gebruik van de juiste studievaardigheden en het op peil houden van de motivatie. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Een begeleiding duurt twee uur. De huiswerkbegeleiding wordt gegeven in groepjes van zes tot acht leerlingen. Van elke begeleiding wordt een online verslag gemaakt zodat de ouders kunnen meelezen met wat er speelt.

Vanwege de maatregelen zijn al onze locaties gesloten voor bijles en huiswerkbegeleiding. Wij danken iedereen voor de flexibiliteit van de afgelopen periode.

Met vriendelijke groeten,

Het StudieMax team

Meer informatie en prijzen op www.studiemax.nl.
Inwoners van Haarlem kunnen een tegemoetkoming in de kosten aanvragen bij de gemeente Haarlem.