Doe mee met de Schrijfwedstrijd!

De Bibliotheek daagt jou uit deze Kinderboekenweek! Doe mee met onze Schrijfwedstrijd en maak kans op een geweldige prijs. Meedoen kan t/m maandag 19 oktober!

Kinderboekenschrijver Rian Visser heeft het begin van een verhaal geschreven. Wil jij haar helpen het verhaal af te maken? Je mag helemaal zelf bedenken hoe het verder verloopt en met wie. Het verhaal moet alleen wel iets te maken hebben met vroeger. Je vindt het begin van het verhaal op het wedstrijdformulier. 

Hoe werkt het?

  1. Schrijf het verhaal af. Dat kan met de hand op het wedstrijdformulier dat je in de Bibliotheek ophaalt of print vanaf deze pagina. Je kunt het ook op de computer doen. Onderaan deze pagina vind je het wedstrijdformulier ook in Word. Deze kun je downloaden en dan de tekst intypen.
  2. Ben je klaar? Lever het wedstrijdformulier met je verhaal in bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland. Vergeet niet je naam, leeftijd, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres te vermelden! Geef het formulier af bij een bibliotheekmedewerker aan de balie en dan krijg je een leuk cadeautje. Je kunt het formulier ook mailen naar: schrijfwedstrijd@bibliotheekzuidkennemerland.nl
  3. Je kunt je verhaal opsturen of inleveren van woensdag 30 september t/m maandag 19 oktober.
  4. Na de sluitingsdatum leest de jury de verhalen en kiezen zij vier winnaars uit. Begin november maken we de winnaars bekend.

Wat kun je winnen?

De hoofdprijs voor het winnende verhaal is een speciale rondleiding in Teylers Museum Haarlem met jouw familie + een boekenpakket!
 
De tweede prijs voor drie andere winnaars is een boekenpakket samengesteld door Kinderboekwinkel Kiekeboek.

Dus, duik in de geschiedenis en laat je fantasie gaan! Heel veel succes én veel plezier!

Download hier de pdf van het wedstrijdformulier

Download hier het Word-bestand van het wedstrijdformulier