Waar vind je leerplekken in de Bibliotheek Haarlem Centrum?

leren

Dagelijks leren en werken er ontzettend veel mensen in de Bibliotheek. Wil jij ook een dagje leren of werken in de Bibliotheek? Dit zijn de plekken waar je terecht kunt.

Het Magazijn

Het Magazijn vind je in de kelder van het hoofdgebouw. Neem de trap naar beneden toe en je vindt 35 nieuwe studieplekken. Een aantal studieplekken hebben stroom. 

Begane grond

Waar vroeger Young stond, zijn nu enkele tijdelijke studieplekken ingericht. Een aantal tafels hebben stroom. 

Eerste etage

Op de eerste etage vind je studieplekken bij de computers. Deze plekken hebben bijna allemaal stroom. Daarnaast is er op de eerste etage het 'Medialab'. Dit is speciaal open in de periode 25 april t/m 17 mei. Let op: het Medialab is niet beschikbaar op maandag 29 april, 6 en 13 mei. 

Tweede etage

Op de tweede etage zijn aan de raamkant studieplekken. Al deze plekken hebben stroomvoorzieningen. Aan de andere kant van de tweede etage vind je een extra studietafel die t/m 17 mei beschikbaar is om te leren, vanwege de drukte rondom de eindexamens.

Studiezolder

Als je bij Coffee-star de trap helemaal naar boven neemt, kom je uit bij de Studiezolder. Deze zolder is een stilteruimte en er mag dus niet gepraat worden. Er is vaak plek op de Studiezolder, maar wees er tijdens drukke periodes vroeg bij. Op vrijwel alle plekken is er stroom.

De Instructieruimte

De Instructieruimte is een tijdelijke studieplek t/m 17 mei. Je vindt de Instructieruimte naast de Studiezolder. Dit is een stilteruimte, er mag dus niet gepraat worden.