Ook een idee voor Schalkwijk?

Ground8

Doe mee met de online Community Carrousel van Ground8 en Studio Cocreatie. Iedere woensdag spreken we elkaar (digitaal) om jouw initiatief voor Schalkwijk een stap verder te brengen.

Bij de Community Carrousel kun je jouw droom, idee of plan voor Schalkwijk voorleggen aan andere buurtbewoners, organisaties, woningcorporaties, kunstenaars en sociale ondernemers. We bespreken de initiatieven, geven advies en bekijken met wie we jou in contact kunnen brengen. 

Begeleiding op maat

Michiel de Vos en Yvonne Haneman van Ground8 begeleiden de Community Carrousel. Wil je een toekomstplan maken voor je community, de stap maken naar online programmering, jouw community laten groeien of eens helemaal out of the box denken? In de online Community Carrousel krijg je begeleiding op maat.

Methodiek

Ground8 gebruikt creatieve en inspirerende werkvormen en methodes om mensen anders te laten kijken naar situaties, door samen te werken vanuit verbinding en door werkzaamheden te laten aansluiten op de behoeftes van jou en jouw achterban.

Wanneer?

Elke woensdag kun je van 10:00 tot 11:00 uur aanschuiven bij de Community Carrousel. Voorlopig is dat via videobellen. Wil je meedoen? Stuur een e-mail.

Over Ground8

Ground8 start Stadslabs en Transitiehubs op en begeleidt innovatieve processen om tot oplossingen te komen voor maatschappelijke thema's op het gebied van gezondheidszorg, voeding, scholing enzovoorts. Op dit moment werkt Ground8 aan de vormgeving en invulling van een transitie-infrastructuur voor Haarlem, startend in Schalkwijk onder de naam Stadslab Schalkrijk.