Muziekworkshop - Een huis voor Harry

Muziekworkshop – Een huis voor Harry

Kom je ook muziek maken rondom het prentenboek ‘Een huis voor Harry’? De Wereldmuziekschool organiseert weer een vrolijke muziekworkshop.

Samen zingen we liedjes en gaan we dansen op mooie muziek. Wil jij ook vliegen als Vera de Vlinder, verstoppertje spelen, de weg kwijtraken en Harry’s huis terugvinden? Kom dan meedoen met deze leuke muzikale workshop die de Wereldmuziekschool verzorgt.

Prentenboek van het jaar

De Nationale Voorleesdagen

‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers is Prentenboek van het jaar 2019 en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Het boek gaat over de aaibare kater Harry, die verdwaald raakt in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Reserveer gauw een kaartje. Let op: ook als ouder/begeleider moet je een kaartje reserveren.

Agenda

 • Goochelshow in de Bibliotheek

  Kijk jij ook zo graag naar al die goocheltrucs en zou je dit maar wat graag willen leren? Kom dan langs bij deze goochelshow en laat de magie zijn werk doen.

  Van 14:30 tot 15:30

  de Bibliotheek Haarlem Centrum

  vr 21 feb

 • Speurtocht in de bieb

  Tijdens een speurtocht door de Bibliotheek Haarlem Centrum kom je op spannende plekken die ook in het nieuwe kinderboek 'Sleutels', geschreven door Annemerarie Jongbloed, voorkomen.

  Van 16:00 tot 17:00

  de Bibliotheek Haarlem Centrum

  vr 13 mrt

 • Baby- en Peutermarkt Hillegom

  Dansen, muziek, voorlezen en héél veel andere activiteiten! Kom je ook langs samen met jouw baby of peuter?

  Van 10:00 tot 12:00

  de Bibliotheek Hillegom

  za 21 mrt

 • Voorleesuurtje in Haarlem Centrum

  Kom je op de woensdagmiddag lekker luisteren naar een fijn verhaaltje? Natuurlijk kun je daarna een grote stapel boeken meenemen!

  Van 15:00 tot 15:30

  de Bibliotheek Haarlem Centrum

  wo 19 feb

 • Voorleesuurtje in Haarlem Noord

  Kom je op de woensdagmiddag lekker luisteren naar een fijn verhaaltje? Natuurlijk kun je daarna een grote stapel boeken meenemen!

  Van 15:00 tot 15:30

  de Bibliotheek Haarlem Noord

  wo 19 feb

 • Leo Timmers Een huis voor Harry

  Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Prentenboek met vrolijke, humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Kinderboek, Fictie

  Nederlands, 49 ongenummerde pagina's, Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, Amsterdam, 2017

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een huis voor Harry