Muziekworkshop - Een huis voor Harry

Muziekworkshop – Een huis voor Harry

Kom je ook muziek maken rondom het prentenboek ‘Een huis voor Harry’? De Wereldmuziekschool organiseert weer een vrolijke muziekworkshop.

Samen zingen we liedjes en gaan we dansen op mooie muziek. Wil jij ook vliegen als Vera de Vlinder, verstoppertje spelen, de weg kwijtraken en Harry’s huis terugvinden? Kom dan meedoen met deze leuke muzikale workshop die de Wereldmuziekschool verzorgt.

Prentenboek van het jaar

De Nationale Voorleesdagen

‘Een huis voor Harry’ van Leo Timmers is Prentenboek van het jaar 2019 en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen. Het boek gaat over de aaibare kater Harry, die verdwaald raakt in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Reserveer gauw een kaartje. Let op: ook als ouder/begeleider moet je een kaartje reserveren.

Agenda

 • Een huis voor Harry

  Leo Timmers

  Kater Harry is bijna altijd binnen. Maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen, gaat hij mee naar buiten. Dan verdwaalt Harry in de stad. Alleen Vera weet de weg naar huis. Kan iemand hem helpen Vera te vinden? Prentenboek met vrolijke, humoristische kleurenillustraties. Vanaf ca. 4 jaar.

  Kinderboek, Fictie, Fictie

  Nederlands, 49 ongenummerde pagina's, Em. Querido's Kinderboeken Uitgeverij, Amsterdam, 2017

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Een huis voor Harry