Beer en de Honingboom

25 oktober 2017, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Kosten: Gratis

Kom kijken en luisteren en meedoen bij de presentatie van het nieuwe prentenboek ‘Beer en de honingboom’.

In deze muzikale voorstelling wordt het spiksplinter nieuwe prentenboek Beer en de honingboom van Jeroen Schipper en Vera de Backker gepresenteerd.
Beer heeft een probleem: Op zoek gaan naar die heerlijke honingboom uit zijn droom, of zijn vrienden helpen met al hun verschillende problemen. Hoe lost hij dat op?
Er is volop gelegenheid om mee te zingen en te dansen met de liedjes die bij het boek horen. En na (de goede) afloop krijgen de kinderen een leuke kleurplaat en een kijkdoos-knutselpakket mee. En je kunt natuurlijk Beer en de honingboom kopen en er een mooie tekening in laten zetten. Speciaal voor jou.

Wil je van te voren al een kijk nemen?

Woensdag 25 oktober | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum | Voor kinderen vanaf 3 jaar