Ik en mijn emoties speelse workshop

8 november 2017, van 15:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Bloemendaal

Kosten: Gratis

Mandy Langbroek schreef 'Daantje het vulkaantje: Het EmotieBoek'. Deze middag leest zij uit haar boek voor en gaat samen met de kinderen in op vragen die in het boek gesteld worden. Daarna komt iedereen in beweging met een EmotieSpel, waarbij plezier voorop staat.

Het EmotieBoek helpt kinderen, ouders, docenten en iedereen die met kinderen werkt om emoties bespreekbaar te maken op een leuke, laagdrempelige manier. Het leesboek gaat over Daantje het Vulkaantje en Beer. Zij vertellen over hun emoties en hebben een geheim. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig meedoen!
Na afloop kan je haar boeken kopen en laten signeren.

Om de workshop af te stemmen op de leeftijd van de kinderen, willen we je vragen je in te schrijven door een e-mail te sturen naar info@EmotieBoek.nl.

Wacht hier niet te lang mee, want vol = vol.

Woensdag 8 november | 15:00 – 16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Bloemendaal | Kinderen vanaf 7 jaar