Informatiebijeenkomst hulp bij belastingaangifte

26 februari 2018, van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek Hillegom

Informatiebijeenkomst hulp bij belastingaangifte

Waar moet je goed op letten bij het invullen van de inkomstenbelasting en wat er is er dit jaar anders dan vorig jaar? Kom voor hulp, tips en trucs naar de informatiebijeenkomst belastingaangifte.

Welke gegevens heb je nodig, ben je verplicht om je aangifte inkomstenbelasting in te dienen, waar kun je hulp krijgen en waar moet je op letten? Allemaal onderdelen die centraal staan in deze bijeenkomst. Ook veranderen er vanaf 1 januari 2018 enkele regelingen. Dit kan gevolgen hebben voor de belasting die je moet betalen of momenteel terugkrijgt. In de informatiebijeenkomst lichten we deze veranderingen in wet- en regelgeving toe. Verder krijg je tips en trucs voor je belastingaangifte en kun je vragen stellen aan de aanwezige expert Bas van de Reep.

Maandag 26 februari | 19:30 - 21:30 uur | Gratis
de Bibliotheek Hillegom