Maak je eigen fotoboek op de iPad

22 september 2017, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum | Uitverkocht

Kosten: € 7,50 / € 10,- (niet-leden)

Doe wat met je foto’s! Verzamel je mooiste momenten in een digitaal fotoboek en ontdek hoe je het boek kunt bestellen.

Heb jij ook zoveel leuke foto’s gemaakt? Van onvergetelijke vakanties, dagjes weg met de familie of gezellige uitjes met vrienden? Zonde om daar niets mee te doen! In deze workshop van Albelli maak je zelf gemakkelijk de mooiste fotoboeken. Zo blijven je herinneringen prachtig bewaard en krijgen je foto’s de plek die ze verdienen!

Neem je iPad mee met foto’s. Het is handig als je thuis alvast de app van Albelli downloadt op je iPad. Deze kan je vinden in de App Store.

Let op! Deze workshop is alleen geschikt voor de iPad! De tablet met het appeltje op de achterkant. Meld je snel aan want vol=vol.

Vrijdag 22 september | 10:00 – 12:00 uur | € 7,50 / € 10,- (niet-leden)
de Bibliotheek Haarlem Centrum

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.