Robots in de Zorg

29 november 2017, van 13:00 tot 15:00 | de Bibliotheek Haarlem Oost

Kosten: Gratis

Ontdek welke robots nu al gebruikt worden in de zorg en hoe deze ultieme techniek zich zal ontwikkelen.

De samenstelling en inrichting van onze maatschappij verandert in rap tempo, onze zorgbehoefte neemt toe. Hoe gaan we dit organiseren? Waar kunnen robots en technologie een bijdrage leveren? Drs. Tom Ederveen, robotexpert zorg en wonen, neemt je deze middag samen met robot Nao mee in de mogelijkheden nu en schetst een verwachting voor de nabije toekomst. Welke robots worden er nu al gebruikt en hoe zal deze ultieme techniek zich ontwikkelen?

Nederland Leest
De Bibliotheek staat de hele maand november in het teken van de landelijke campagne Nederland Leest. Dit jaar is het thema Robotica en het cadeauboek voor alle leden Ik, robot van Isaac Asimov.

Woensdag 29 november | 13:00-15:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Oost | Alle leeftijden