Robots nu en in de toekomst

22 november 2017, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek Haarlem Noord | uitverkocht

Blauwer dan blauw

Welke impact hebben robots? Maak kennis met robottechnologie en meet & greet robot Nao.

In deze inspirerende workshop maak je kennis met de wereld die niet meer zover van ons vandaan is. We kijken naar aanstaande technologische ontwikkelingen en richten onze blik op de toekomst. Welke impact hebben robots? Je krijgt een overzicht van robots die nu al actief zijn en invloed hebben op mens en maatschappij. Om mogelijke angst voor een robot weg te nemen krijg je gezelschap van een vrolijke menselijke robot!

Nederland Leest
De Bibliotheek staat de hele maand november in het teken van de landelijke campagne Nederland Leest. Dit jaar is het thema Robotica en het cadeauboek voor alle leden Ik, robot van Isaac Asimov.

Woensdag 22 november | 14:00-16:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Noord | Alle leeftijden

Er zijn geen kaarten meer beschikbaar.