Open Ochtend - Ruzie maken met respect

22 februari 2018, van 08:00 tot 09:00 | de Bibliotheek op het Station

Open Ochtend - Ruzie maken met respect

Verlies jij het contact met jezelf in ruzies? Wil je met meer respect behandeld worden in ruzies? Heb je vaak spijt van wat je hebt gezegd? Je bent niet alleen.

Ruzie maken met respect vereist een vaardigheid die veel mensen niet oefenen: Het behouden van een diepe verbinding met jezelf, terwijl de ander zich gefrustreerd, ongemakkelijk of verdrietig voelt. “To be comfortable with being uncomfortable.” Dat gaan we oefenen tijdens een interactief college bij de Open Ochtend in de Bibliotheek op het station op 22 februari.

Respect in ruzies
We gaan niet schreeuwen en het wordt ook geen huilpartij. Wat wij je willen laten meemaken is dat je met een beetje bewustzijn en oefenen, je meer respect in ruzies kunt ervaren. Zonder dat je de ander daarbij hoeft te veranderen.

Respect in zakelijke- en privégesprekken
We gaan tijdens het college ook dieper in op een tweede stap.... Eentje die we vaak over het hoofd zien. We geven je een eye-opener over jouw manier van communiceren. Met deze helderheid en de tools die we je in een uur geven, kun je diezelfde dag nog meer respect in je zakelijke en privégesprekken krijgen.

Eenvoudige, effectieve en toegankelijke methode
Dit college wordt geleid door Yves & Erik die met Stichting Loodens de afgelopen jaren honderden mensen door ongemakkelijke, angstige en overweldigende gesprekken heen hebben geholpen. De methode van Stichting Loodens wordt door studenten en cliënten wel omschreven als eenvoudig, effectief en toegankelijk. De methode maakt gebruik van de essentie van mindfulness, geweldloze communicatie en Integrale Theorie.

De inspiratiesessie is gratis bij te wonen maar reserveer in verband met de reservering van het ontbijt een kaartje via de Bestelknop.

Open Ochtend

Elke laatste donderdag van de maand organiseert de Bibliotheek op het station de ‘Open Ochtend…’. Inspiratiesessies waarbij we mensen meer inzicht bieden in hedendaagse onderwerpen als nieuwe media, creativiteit en ondernemerschap.

Donderdag 22 februari | 08:00 - 09:00 uur | Gratis
de Bibliotheek op het Station