Tabletcafé: Spelletjes op je tablet

29 december 2017, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Haarlem Centrum

Spelletjes op je tablet

Kom kennismaken met de leukste spellen voor op je tablet!

Oudjaarsavond komt er weer aan. Een gezellige avond voor jong en oud. Maar wat kan deze avond nog gezelliger maken? Spelletjes! En dan zijn er niet alleen de klassieke bordspellen, maar ook je tablet biedt de mogelijkheid om de leukste spelletjes op te spelen.

Spelletjes zijn er in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke gezelschapspellen en bordspellen. Maar tegenwoordig zijn er van vele bekende spellen ook digitale versies gemaakt. Leuk om zelf te spelen, maar ook met een groep! Bijvoorbeeld een app waarmee je de mooiste puzzels kunt maken, maar ook een potje rummikub kunt spelen met een groep!

Wil jij kennismaken met de leukste spellen voor op je tablet? Kom dan naar het Tabletcafé waar mediacoaches van de Bibliotheek laten zien hoe je spelletjes op je tablet zet. De verse oliebollen staan voor je klaar! Loop gezellig binnen, de toegang is gratis.

Vrijdag 29 december | 10:00 – 12:00 uur | Gratis
de Bibliotheek Haarlem Centrum