Nieuwsoverzicht

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

• Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

13 februari 2018

Vanaf maart kun je weer aangifte doen voor de inkomstenbelasting. Waar moet je goed op letten bij het invullen van de inkomstenbelasting en wat er is er dit jaar anders dan vorig jaar? De Bibliotheek en onze partners helpen je graag op weg.

Bekijk details van Hulp bij aangifte inkomstenbelasting

• De Bibliotheek Heemstede weer open

31 januari 2018

De Bibliotheek Heemstede is na een korte sluiting weer open. In verband met de bouwactiviteiten in het pand is de Bibliotheek tijdelijk naar een ander deel verhuisd: naar het Leescafé aan de kant van de Heemsteedse Dreef.

Bekijk details van De Bibliotheek Heemstede weer open

• Poëzie in de hoofdrol

24 januari 2018

Van 25 januari tot en met 31 januari is het Poëzieweek.

Bekijk details van Poëzie in de hoofdrol

• Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

7 december 2017

Heb je affiniteit met internet en de e-overheidsdienstverlening en weet je daar zelf goed de weg in te vinden? Ben je communicatief vaardig en heb je affiniteit met de doelgroep senioren, dan is de Bibliotheek op zoek naar jou.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor de cursus ’Leer werken met de digitale overheid’

• Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

6 december 2017

Vind je het leuk om mensen computer vaardig te maken? Dan heeft de Bibliotheek je nodig!

Bekijk details van Oproep voor Klik & Tik-vrijwilligers

• Ledenvoordeel stopt per 1 januari 2018

5 december 2017

Nadat per 1 juli het landelijk concept ‘Voordeel met je biebpas’ stopte, beëindigt de Bibliotheek Zuid-Kennemerland nu ook 'Ledenvoordeel' bij lokale partners.

Bekijk details van Ledenvoordeel stopt per 1 januari 2018