Nieuwsoverzicht

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 11)

• Literatour

5 oktober 2017

Literatour is de Boekenweek voor jongeren. Er is van alles te doen en de Bibliotheek doet daar aan mee.

Bekijk details van Literatour

• Uitbreiding taalspreekuren in de Bibliotheek

3 oktober 2017

Ook in de Bibliotheek Haarlem Centrum en Zandvoort vindt nu een taalspreekuur plaats.

Bekijk details van Uitbreiding taalspreekuren in de Bibliotheek

• Rondje Kunst

28 september 2017

Rondje Kunst is een nieuwe initiatief van zeven Haarlemse culturele instellingen.

Bekijk details van Rondje Kunst

• Inloopspreekuur MoneyFit

28 september 2017

How Fit is your Money? Kom je iedere maand rond? Heb je genoeg geld voor je studie? Heb je betalingsachterstanden of wil je juist financiële problemen voorkomen?

Bekijk details van Inloopspreekuur MoneyFit

• Een tegemoetkoming 2016 aanvragen? De Formulierenbrigade helpt je graag!

21 september 2017

De Formulierenbrigade van DOCK helpt je bij het invullen van allerlei formulieren. Van het aanvragen van een uitkering, toeslagen en kwijtscheldingen tot de aangifte voor de inkomstenbelasting. Ook kun je de inkomens-check laten doen.

Bekijk details van Een tegemoetkoming 2016 aanvragen? De Formulierenbrigade helpt je graag!

• Plastic Fantastic! kindervoorstelling

19 september 2017

Duurzaam kindertheater Poespas Planet brengt afval opruimen en recyclen op ludieke wijze naar kinderen toe! De Bibliotheek organiseert in samenwerking met de Creatieve Universiteit de ‘duurzame’ kindervoorstelling Plastic Fantastic door Poespas Planet tijdens het Haarlem Duurzaam Festival.

Bekijk details van Plastic Fantastic! kindervoorstelling

• Printen en kopiëren: nu goedkoper!

31 augustus 2017

Per 1 september 2017 betaal je in de Bibliotheek Zuid-Kennemerland minder voor het maken van prints en kopieën. Dat scheelt je dus geld!

Bekijk details van Printen en kopiëren: nu goedkoper!

• Eerste hulp bij profiel- en studiekeuze

1 augustus 2017

Staat je dochter of zoon binnenkort ook voor de belangrijke profiel- of studiekeuze? Wacht dan niet te lang met de voorbereiding! KeuzeLAB, bureau voor talentonderzoek, profiel- en studiekeuze, houdt vanaf 5 september iedere dinsdagmiddag van 12:00 – 14:00 uur inloopspreekuur voor ouders en leerlingen.

Bekijk details van Eerste hulp bij profiel- en studiekeuze

• De Bibliotheek Heemstede is gewoon open!

28 juni 2017

De verbouwing van het Bibliotheekgebouw tot een multifunctioneel pand is van start gegaan.

Bekijk details van De Bibliotheek Heemstede is gewoon open!

• Online cursus Zoek Werk in eenvoudig Nederlands

22 juni 2017

Op het Taalplein in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) kun je de cursus Zoek Werk volgen. De gratis cursus is met begeleiding en in eenvoudig Nederlands.

Bekijk details van Online cursus Zoek Werk in eenvoudig Nederlands