Nieuwsoverzicht

Het nieuws komt naar je toe. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Resultaat 1 - 10 (van 13)

• Eerste hulp bij profiel- en studiekeuze

1 augustus 2017

Staat je dochter of zoon binnenkort ook voor de belangrijke profiel- of studiekeuze? Wacht dan niet te lang met de voorbereiding! KeuzeLAB, bureau voor talentonderzoek, profiel- en studiekeuze, houdt vanaf 5 september iedere dinsdagmiddag van 12:00 – 14:00 uur inloopspreekuur voor ouders en leerlingen.

Bekijk details van Eerste hulp bij profiel- en studiekeuze

• GRENZELOOS LEKKER ZOMERLEZEN

1 augustus 2017

Haal je leespaspoort in je bieb – Lees vijf boeken – Verzamel je stickers en ontvang een tof cadeautje.

Bekijk details van GRENZELOOS LEKKER ZOMERLEZEN

• Peuterbieb in de zomer

25 juli 2017

Wat is er fijner dan samen luisteren naar een verhaal. Kom met je (klein)kind naar de Peuterbieb in de zomer.

Bekijk details van Peuterbieb in de zomer

• Zomersluiting

20 juli 2017

Enkele vestigingen van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland hebben een zomersluiting. De zomersluiting geldt van 24 juli tot en met 3 september.

Bekijk details van Zomersluiting

• Lekker lezen deze zomer!

12 juli 2017

De vakantie staat voor de deur en dat betekent meer tijd en rust om eens lekker te gaan lezen. Natuurlijk doe je dat met de Bibliotheek!

Bekijk details van Lekker lezen deze zomer!

• De Bibliotheek Heemstede is gewoon open!

28 juni 2017

De verbouwing van het Bibliotheekgebouw tot een multifunctioneel pand is van start gegaan.

Bekijk details van De Bibliotheek Heemstede is gewoon open!

• Online cursus Zoek Werk in eenvoudig Nederlands

22 juni 2017

Op het Taalplein in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk (Fie Carelsenplein 2) kun je de cursus Zoek Werk volgen. De gratis cursus is met begeleiding en in eenvoudig Nederlands.

Bekijk details van Online cursus Zoek Werk in eenvoudig Nederlands

• Afsluiting van de Leeskilometerwedstrijd

22 juni 2017

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland wil dat iedereen goed kan lezen en lezen ook leuk vindt. Veel scholen voor primair onderwijs hebben voor alle leerlingen een gratis bibliotheekpas laten maken. Aan de groepen 5 & 6 van deze scholen is een wedstrijd aangeboden om het lezen ook thuis te bevorderen, de Leeskilometerwedstrijd. Met een schrijversbezoek van Aby Hartog is deze wedstrijd afgesloten.

Bekijk details van Afsluiting van de Leeskilometerwedstrijd

• E-books leen je bij de online Bibliotheek

22 juni 2017

In de online Bibliotheek vind je alle e-books & online cursussen van jouw Bibliotheek. Ook kun je met één druk op de knop toegang krijgen tot de collectie luisterboeken.

Bekijk details van E-books leen je bij de online Bibliotheek

• Vanaf 1 juni is de VakantieBieb weer open!

30 mei 2017

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb er weer, hét zomercadeautje van de Bibliotheek. Met meer dan 60 e-books voor het hele gezin op smartphone of tablet. De VakantieBieb opent 1 juni voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus.

Bekijk details van Vanaf 1 juni is de VakantieBieb weer open!