De Bibliotheek Heemstede weer open

Gepubliceerd op: 31 januari 2018 13:15

De Bibliotheek Heemstede is na een korte sluiting weer open. In verband met de bouwactiviteiten in het pand is de Bibliotheek tijdelijk naar een ander deel verhuisd: naar het Leescafé aan de kant van de Heemsteedse Dreef.

Het Leescafé
De verbouwing is nog in volle gang en de ruimte in het Leescafé is beperkt, dus helaas kunnen we er geen boeken neerzetten. Wat kun je er nu wel? Allereerst materialen reserveren. We zorgen er dan voor dat deze zo snel mogelijk klaarliggen in Heemstede of op een andere vestiging. Verder zijn er medewerkers aanwezig die beschikbaar zijn voor vragen en die je kunnen helpen bij het reserveren. Daarnaast kun je aan de leestafel een tijdschrift of krant lezen onder het genot van een kopje koffie of thee.

De Bibliotheek in het Leescafé is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de Bibliotheek gesloten.

Activiteiten en cursussen
De activiteiten en cursussen die de Bibliotheek in Heemstede organiseert, vinden tijdens de verbouwing op andere, soms verrassende plekken in Heemstede plaats. Op de website, in onze nieuwsbrief en op Facebook vind je alle informatie over onze activiteiten.

Medio 2018: nieuwe Bibliotheek
Zoals het er nu naar uitziet, kun je medio 2018 weer van alle diensten van de Bibliotheek Heemstede gebruikmaken en dan in een spiksplinternieuwe Bibliotheekruimte. Over de voortgang van de verbouwing lees je in de tussentijd meer op onze website, in de nieuwsbrief en op social media.