De Bibliotheek Heemstede van 15 t/m 28 januari gesloten

Gepubliceerd op: 14 december 2017 10:00

In verband met bouwactiviteiten in het gebouw in Heemstede verhuist de Bibliotheek tijdelijk naar het Leescafé aan de kant van de Heemsteedse Dreef. Door deze interne verhuizing is de Bibliotheek van maandag 15 tot en met zondag 28 januari gesloten.

In de Bibliotheek Heemstede wordt hard gewerkt om het gebouw om te toveren tot een multifunctioneel gebouw dat beantwoordt aan de behoeften van nu. In verband met de bouwactiviteiten verhuist de Bibliotheek tijdelijk naar een ander deel van het pand: naar het Leescafé aan de kant van de Heemsteedse Dreef. Door deze interne verhuizing is de Bibliotheek van maandag 15 tot en met zondag 28 januari gesloten.

De Bibliotheek in het Leescafé – beperkte dienstverlening
Vanaf maandag 29 januari ben je van harte welkom in het Leescafé. De ruimte daar is beperkt, waardoor er helaas geen plek is voor onze collectie. Wel kun je ter plekke materialen reserveren. Wij zorgen er dan voor dat jouw reservering zo snel mogelijk voor je klaarligt in het Leescafé of in een andere vestiging van de Bibliotheek Zuid-Kennemerland naar keuze. In het Leescafé staan onze medewerkers  voor je klaar voor informatie en advies. Ook vind je hier een leestafel met actuele kranten en tijdschriften waaraan je een kopje koffie of thee kunt drinken.
De Bibliotheek in het Leescafé is geopend van maandag tot en met zaterdag. Op zondag is de Bibliotheek gesloten.

Activiteiten en cursussen
De activiteiten en cursussen die de Bibliotheek in Heemstede organiseert, vinden tijdens de verbouwing op andere, soms verrassende plekken  in Heemstede plaats. Op de website, in onze nieuwsbrief en op Facebook vind je alle informatie over onze activiteiten.

Medio 2018: nieuwe Bibliotheek
Zoals het er nu naar uitziet, kun je medio 2018 weer van alle diensten van de Bibliotheek Heemstede gebruikmaken en dan in een spiksplinternieuwe Bibliotheekruimte. Over de voortgang van de verbouwing lees je in de tussentijd meer op onze website, nieuwsbrief en social media.

Geen extra kosten:
Er ontstaat geen boete als boeken retour moeten in de sluitingsperiode.

Vragen?
Voor vragen of opmerkingen kun je terecht bij onze Klantenservice, 023 – 511 53 00 of via klantenservice@bibliotheekzuidkennemerland.nl.