Vacatures

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is een eigentijds kenniscentrum dat burgers toegang biedt tot verhalen, informatie en cultuur. De Bibliotheek zorgt ervoor dat allerlei vormen van kennis en informatie snel beschikbaar zijn voor alle klanten en gebruikt daarbij de modernste communicatietechnieken. Voor specifieke gebruikersgroepen ontwikkelt de Bibliotheek speciale diensten, producten en collecties. Bijvoorbeeld in het geval van mensen met een taalachterstand of leesbeperking.

De Bibliotheek Zuid-Kennemerland is ook een centrum voor ontmoeting en educatie. Hieruit vloeien tal van informatieve en culturele activiteiten voort in het kader van de leesbevordering, mediawijsheid en overdracht van kennis en cultuur.

In de Bibliotheek Zuid-Kennemerland werken 165 medewerkers. Zij zijn werkzaam op verschillende afdelingen en in verschillende functies zoals medewerker Frontoffice, medewerker informatiedienstverlening, medewerker financiƫle administratie, maar ook projectmanager, PR en Communicatiemanager en P&O-adviseur. Met elkaar verzorgen zij de dienstverlening aan onze klanten vanuit onze twaalf vestigingen.