Even kennismaken

Mike Warners

Dit is Mike Warners. Programmamaker voor het Meemaakpodium Schalkrijk, het communityplatform van de Bibliotheek. Mike zit nu thuis, maar hij zit niet stil. Hij laat de plantjes groeien én het online Meemaakpodium.

De plantjes stonden tot voor kort in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Door de coronacrisis is de Bibliotheek helaas nog niet te gebruiken voor activiteiten. Extra jammer, want in Schalkwijk ontstaat iets moois: het Meemaakpodium Schalkrijk. Samen met de wijk zijn er de afgelopen maanden al diverse activiteiten georganiseerd in de Bibliotheek. Van hiphop, tot tango en van verhalentafels voor ouderen tot lezingen voor en door de Berberse gemeenschap.

Maar Mike zit niet stil. Vanuit zijn huiskamer werkt hij door aan het online Meemaakpodium. En geeft hij de plantjes water. Zo komen we de crisis wel door!

#schalkrijkopentdeuren

Fotografie: Mariet Dingemans

Je ziet ze groeien! Prachtig, toch?

Wil je Mike spreken?

Het (online) Meemaakpodium is open voor iedereen. Wil jij ook jouw kennis, talent of expertise delen? Neem contact op met Mike via 06-46223392 of stuur een e-mail naar meemaakpodium[at]bibliotheekzuidkennemerland.nl. Benieuwd naar de culturele programma’s op het online Meemaakpodium? Check Instagram @schalkrijk