Fantasy & Science Fiction

Terug naar alle genres

Nieuwe boeken

Boekentips van de redactie

 • De rode traan

  Rik Raven

  Als haar tweelingzus is verdwenen, zet een vrouw alles op alles om haar op te sporen waarbij ze hulp krijgt van een particuliere detective en een rechercheur van de politie.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De rode traan

 • De opkomst van het huis Targaryen van Westeros

  George R.R. Martin

  De geschiedenis van het huis Targaryen van Westeros, 300 jaar voor de avonturen van Daenerys en haar draken.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De opkomst van het huis Targaryen van Westeros

 • Het vijfde seizoen

  N.K. Jemisin

  Het continent De Stilte heeft te kampen met uitbarstingen van de aarde, die bedwongen kunnen worden door Orogenes, personen met speciale krachten, die daardoor echter ook angst oproepen en daarom onderdrukt worden.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Het vijfde seizoen

 • Bloed en Storm

  Jon Skovron

  Wanneer de oude keizer van een uitgestrekt rijk op zijn sterfbed ligt, staat een groep boosaardige tovenaars klaar om de heerschappij over te nemen maar alleen de twee jonge geliefden Hope en Red kunnen die kwade plannen dwarsbomen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Bloed en Storm

 • De laatste magiër

  Lisa Maxwell

  Een jonge vrouwelijke Mageus uit Manhattan kan de tijd manipuleren en krijgt de opdracht om naar het jaar 1902 te reizen om te voorkomen dat een boek wordt vernietigd en daarmee de toekomst van de Mageus veilig te stellen.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van De laatste magiër

 • Rijk van stormen

  Sarah J. Maas

  Koningin Aelin gaat de strijd aan met de Duistere Koning Erawan. Ze probeert een leger bij elkaar te krijgen, maar dat valt niet mee wanneer Erawan alles op alles zet om bondgenoten en tegenstanders tegen elkaar op te zetten. Vanaf ca. 15 jaar.

  Gedrukt boek

  Bekijk details van Rijk van stormen

Boek van de maand

Sarah J. Maas, Rijk van Stormen

Dl. 5 van de serie "De glazen troon"- Koningin Aelin gaat de strijd aan met de Duistere Koning Erawan. Ze probeert een leger bij elkaar te krijgen, maar dat valt niet mee wanneer Erawan alles op alles zet om bondgenoten en tegenstanders tegen elkaar op...

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen. En luisterboeken downloaden via de LuisterBieb-app. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten


Luisterboeken