Reizen & Vrije tijd

Terug naar alle genres

Deze maand: Pelgrimstochten

Boekentips van onze redactie

 • Adam Weymouth Koning van de Yukon

  Reisverslag van een kanotocht over de Yukonrivier door Canada en Alaska waarin de bedreigde chinookzalm een grote rol speelt.

  Gedrukt boek

 • Olivier Van Herck, Zoë Agasi Op eigen kracht

  Reisverslag in woord en beeld van fietsen, wandelen, kanoën, skiën, zeilen en skaten door Europa, over de Atlantische Oceaan en door Zuid- en Noord-Amerika, met inzichten en tips.

  Gedrukt boek

 • Herman Vuijsje, Jan Groenhart Strandlopers

  Persoonlijk verslag in woord en beeld (pentekeningen en schilderingen) van twee wandelaars die in het voorjaar van 2019 langs het Nederlandse strand van Knokke (België) tot Borkum (Duitsland) wandelden, een afstand van ruim 350 kilometer.

  Gedrukt boek

 • Raynor Winn De wilde stilte

  Persoonlijk verslag over de langeafstandswandelingen die een echtpaar maakte door het zuidwesten van Engeland en over IJsland nadat ze alles waren kwijtgeraakt, en van de spirituele groei die ze doormaakten door contact met de natuur.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Anya Niewierra De Camino

Een jaar na de zelfmoord van haar man besluit Lotte dezelfde route over de Camino te lopen. Wat dreef hem tot zijn wanhoopsdaad tijdens zijn tocht? Ze waren toch gelukkig? Dan ontrafelt zich een duister geheim.

Bekijk dit boek


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken