Spannende Boeken Weken 2020

Spannende Boeken Weken 2020

Het gevoel van door móeten lezen, binnen enkele hoofdstukken op een ander spoor gebracht worden en constant meedenken wie de dader is, dát doen spannende boeken met je. De Spannende Boeken Weken vinden dit jaar plaats van 1 t/m 21 juni. Welke thriller ligt er op jou te wachten?

De nieuwste thrillers

Iene miene Mutte

M.J. Arlidge

Een politieteam is in Southampton op zoek naar een seriemoordenaar die telkens twee mensen gijzelt en hen achterlaat met een revolver met slechts een kogel. Eerste deel uit een ongelooflijk spannende serie.

Bekijk dit boek

Scandinavische thrillers

Meer uit Scandinavië

5 sterren VN Thrillergids

Dit jaar hebben acht boeken 5 sterren gekregen van de VN Thrillergids. Een daarvan is Adeline Dieudonné met Het echte leven. Dit is wat de jury zei over het boek:

“Unanimiteit is bij ónze jury geen noodzaak, en soms gaat er flink wat gesteggel vooraf aan het kiezen van een winnaar. Daar was dit jaar geen sprake van: de complete jury was diep onder de indruk van het gezinsdrama dat de Walloonse Adeline Dieudonné in haar debuutroman laat voltrekken.”

Adeline Dieudonné Het echte leven

In een gewelddadig gezin kleurt een traumatische ervaring het leven van een 10-jarig meisje en haar 6-jarige broertje, waarna het zusje haar best doet om haar somber geworden broertje weer te laten lachen en zich op school vastbijt in natuurkunde waarin...

Bekijk dit boek

Spannende e-books

Meer spannende e-books