Nieuwe boeken

Boekentips van onze redactie

 • Fedor de Groot Novitsjok

  Een voormalig Sovjetgeneraal krijgt de opdracht zenuwgas te leveren aan een extremistische milieuorganisatie. Het is aan een rechercheur en CIA-agente om het plan te stoppen, maar geheimen en dubbele agenda’s maken de situatie nog gevaarlijker…

  Gedrukt boek

 • Grethe Bøe Mayday

  Als twee NAVO-piloten crashen na een botsing met een Russische straaljager, moeten ze zo snel mogelijk de bevroren toendra oversteken en de waarheid openbaren voordat er een oorlog uitbreekt.

  Gedrukt boek

 • Nadine Monfils Nu breekt mijn pijp!

  De Belgische kunstschilder René Magritte en zijn vrouw gaan na de moord op een jonge vrouw op onderzoek uit in het Brussel van de jaren vijftig.

  Gedrukt boek

 • Nadine Barroso Verraderlijk spel

  Als een jongen verdwijnt tijdens een kampeeruitje in de Ardennen, ontdekt een stagiaire bij de recherche een verband met een raadselachtige, gruwelijke moord op een ander jong slachtoffer.

  Gedrukt boek

 • Alice Feeney Tot de dood ons scheidt

  Adam en Amelia trekken zich een weekend terug in een oude kapel in de Schotse hooglanden in een poging om hun huwelijke te redden.

  Gedrukt boek


Boek van de maand

Camilla Läckberg, Henrik Fexeus Box

Als inspecteur Mina Dabiri wordt geconfronteerd met een moord die het gevolg lijkt van een mislukte goocheltruc, schakelt ze de hulp in van mentalist Vincent Walder.

Bekijk dit boek

Films


E-books en luisterboeken lenen

Ben je lid van de Bibliotheek? Dan mag je gratis e-books lenen en luisterboeken downloaden. Dat doe je op de online Bibliotheek: de online variant van je eigen vertrouwde bieb.

Meer weten

E-books


Luisterboeken