Groep 1 en 2: Haas wil worteltjestaart - NIEUW!

Haas heeft heel veel zin in worteltjestaart. Hij gaat naar Bakker Big, maar die verkoopt het niet. Gelukkig heeft hij wel het recept. Haas bakt die taart zelf wel. Alleen heeft hij geen worteltjes en groenteboer Rat ook niet! Wat nu? Haas kweekt die worteltjes zelf wel. Maar wat duurt dat lang... Zal Haas ooit nog van worteltjestaart smullen?

Een afwisselend programma met het grappige verhaal van Haas, dat verteld wordt met een vertelkastje. Verder leren de leerlingen natuurlijk van alles over de Bibliotheek.

De leerkracht krijgt wat tips voor activiteiten in de klas, zodat het bezoek nog meer opbrengt. Tijdens het bezoek kun je op de klassenpas prentenboeken lenen. De klas heeft dan een belangrijke taak: welk boek vinden zij het leukst? Help mee met een tiplijst voor Leukste prentenboeken van De Bibliotheek Zuid Kennemerland, voor en door de kleuterklassen in Zuid Kennemerland.
Inclusief informatie voor ouders.

Periode: maart - mei
Duur: 45-60 minuten
Locatie: in de Bibliotheek
Kosten: gratis in klein- en standaard abonnement