Inschrijven en tarieven

Maatwerk en workshops

Om gebruik te kunnen maken van het activiteitenaanbod VO is het noodzakelijk dat de school een educatief abonnement heeft. Het is fijn om het contact via één contactpersoon te laten lopen. Dit kan bijvoorbeeld de mediathecaris, taal- of leescoördinator of een docent Nederlands van de school zijn.

Educatief abonnement

Met gratis:  
Groepsbezoek voor de brugklas I love I like (boekpromotie)
Groepsbezoek voor de brugklas Slimmer zoeken (informatievaardigheden)
Deelname aan de landelijke voorleeswedstrijd Read2Me! voor brugklassers
Adviesgesprek leesbevordering of digitale geletterdheid

Met acht gratis docentenpassen waarmee 16 materialen geleend kunnen worden met
een leentermijn van 6 weken.
Er kunnen ook extra docentenpassen worden aangevraagd. Kosten hiervoor zijn €10,00 per pas.

Alle andere educatieve programma’s en maatwerkprogramma’s en gastdocentlessen kunnen afgenomen worden tegen extra kosten.

 

Spelregels workshops en groepsbezoeken

De Bibliotheek maakt een planning van de groepsbezoeken. De contactpersoon van de school ontvangt per mail de data en wordt gevraagd deze datum te bevestigen. Dit zien wij als akkoord en de school verbindt zich met deze afspraak. Mocht een groep op het afgesproken tijdstip niet kunnen komen, laat dit dan zo snel mogelijk aan ons weten (maar uiterlijk één werkdag van te voren). Dan zoeken wij naar een nieuwe datum. Blijft een groep zonder opgaaf van redenen weg, dan ontvang je een rekening van € 40, - voor de gemaakte kosten.
Bij voorkeur wordt de groep begeleid door de betrokken docent of mentor. De begeleidende docent(en) is verantwoordelijk voor de orde in de groep en is actief betrokken bij het programma.

Workshops en groepsbezoeken kunnen betaald worden met de CJP Cultuur kaart.

Terug