Aanscherping coronaregels

Gepubliceerd op: 22 oktober 2020 10:00

Darryl Danchelo Osenga

Per 14 oktober hebben we de coronaregels in de Bibliotheek moeten aanscherpen. Gelukkig zijn de meeste vestigingen open en kun je boeken blijven lenen.

Met de aanscherping geven we gehoor aan de dringende oproep van de overheid om reisbewegingen en sociale contacten tot een minimum te beperken.

Activiteiten

Op basis van de nieuwe richtlijnen van de overheid hebben we helaas moeten besluiten alle activiteiten waarvoor mensen bij elkaar komen, voorlopig te stoppen. Denk aan de Taalsoos, spreekuren van Digitaal Sterk!, VoorleesExpress, Bibliotheek aan Huis en meer. Activiteiten die telefonisch of online plaatsvinden, gaan wel door.

Help je mee?

Het is voor iedereen een tegenvaller. We zetten alles op alles om onze diensten te blijven aanbieden, ondanks alle beperkingen. Helpen jullie ons om de Bibliotheek open te houden? Dat kan door je aan de basisregels te houden en begrip en respect te tonen voor onze medewerkers. Samen met jullie – onze leden en bezoekers – nemen wij zo onze verantwoordelijkheid voor het terugdringen van het aantal besmettingen met het coronavirus.