Afhaalbieb voor scholieren en studenten

Gepubliceerd op: 3 maart 2021 11:45

Afhaalbieb voor scholieren en studenten

Ben je scholier of student en moet je lezen voor de lijst of zoek je een bepaald studieboek? Kijk wat de mogelijkheden zijn, ook nu de Bibliotheek gesloten is.

Ben je lid van de Bibliotheek, dan kun je e-books lenen bij de Online Bibliotheek. Handig als je moet lezen voor de lijst. Een paar tips:

Bij de Online Bibliotheek staat natuurlijk lang niet alles. En soms vragen docenten toch dat je bepaalde titels leest. In dat geval kun je als scholier (maar óók als student) terecht bij de Afhaalbieb.

Hoe werkt de Afhaalbieb voor scholieren en studenten?

Ben je scholier of student en zoek je bepaalde titels voor school of studie? Stuur een mail naar de Afhaalbieb. Je leest hier hoe dat precies werkt.

Let op: geef in de mail aan dat je scholier of student bent én vergeet natuurlijk niet te vermelden welke titels je zoekt en kijk of deze beschikbaar zijn.