Kerstgedichtenservice

Gepubliceerd op: 14 december 2020 10:00

Bibliotheek Gedichtenservice; Mike Warners & de Bibliotheek; Laat hier jouw gedichtje op maat schrijven!

Geen grote kerstdiners dit jaar. Wil je jouw familie en vrienden toch verrassen? Vraag een kerstgedichtje aan bij de Bibliotheek Gedichtenservice en laat jouw liefsten weten dat je aan hen denkt.

De feestdagen brengen we dit jaar noodgedwongen in kleine kring door. Een geluk bij een ongeluk: je kunt dat strakke pak of die net iets te krappe feestjurk in de kast laten hangen. Niets fijners dan met warme sloffen en 'onesie' aan de kerstdis zitten. Wil je jouw familie en vrienden laten weten dat je aan hen denkt? Vraag een kerstgedichtje aan bij de Bibliotheek Gedichtenservice! Huisdichter Mike Warners gaat direct voor je aan de slag.

Hoe werkt het?

Wil jij iemand verrassen met een kerstgedichtje? Klik dan gauw op 'Ja, ik wil een gedichtje'. Mike Warners van de Bibliotheek Gedichtenservice stuurt dan een gedichtje naar jou op een digitale kerstkaart. De digitale kerstkaart kun je vervolgens zelf doorsturen aan jouw vriend, zus, oom, buuf of collega.

Update 24 december: de Kerstgedichtenservice is gesloten. We zijn op dit moment druk bezig om alle aanvragen die we hebben ontvangen te bekijken en de aanvragers op tijd van een kerstgedichtje te voorzien!