Vestigingen stapsgewijs weer open vanaf 18 mei

Gepubliceerd op: 6 mei 2020 19:30

Goed nieuws! Sinds maandag 18 mei zijn we weer open, nog wel met beperkte dienstverlening. We hebben er veel zin in om jullie weer te ontvangen.

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je ons veilig en prettig kunt bezoeken. Door deze aanpassingen is het allemaal wel een beetje anders. Wij vragen hiervoor je begrip. Bekijk voordat je langs wilt komen de openingstijden, zodat je niet voor een gesloten deur komt te staan. We verheugen ons op jouw komst. Wees welkom voor een kort bezoek!

Praktische punten

• Als de Bibliotheek open is, hoef je je materialen niet direct de eerste dag terug te brengen. We zullen voorlopig nog geen boetes rekenen.
  • De online diensten (zoals e-books en luisterboeken) van de Bibliotheek blijven gewoon beschikbaar (ook als we weer open zijn).
  • Alle activiteiten in de Bibliotheek zijn vooralsnog uitgesteld; we informeren je daar op een later moment over.