Blik op het nieuwe Schalkwijk

Gepubliceerd op: 27 november 2018 10:00

Blik op het nieuwe Schalwijk

De herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk is afgerond. De Bibliotheek kan bezoekers en de buurt nu nog beter van dienst zijn.

Als je de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk binnenloopt, zie je het meteen. De herinrichting van de Bibliotheek is klaar. Je ziet het onder meer aan de nieuwe, veel centralere ligging van de servicebalie. De vloerbedekking, die zorgt dat geluiden veel beter worden gedempt en natuurlijk de prachtige nieuwe groepsruimtes.

Aanpassingen

In de afgelopen periode zijn er talloze aanpassingen gedaan aan de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. In de hete zomer heeft het nieuwe warmtewerende folie zich al bewezen. De akoestische panelen en vloerbedekking doen hun werk. En taalleerders, scholieren en andere enthousiaste gebruikers weten de nieuwe studieruimtes al goed te vinden.
Heel fijn dat we van deze drukbezochte vestiging een nog prettigere plek hebben kunnen maken. Benieuwd hoe het eruitziet? Kom gauw langs of loop even met ons mee.