Cadeauboek Nederland Leest

Gepubliceerd op: 4 november 2020 12:00

Cadeauboek

Zoals ieder jaar is november de maand van Nederland Leest. Leden en bezoekers van de Bibliotheek ontvangen dan een speciale uitgave van een boek cadeau. Dit jaar is het cadeauboek Het zwijgen van Maria Zachea. Omdat de Bibliotheek 2 weken dicht was, verlengen we de periode dat je het cadeauboek kunt ophalen t/m maandag 14 december. Jouw cadeautje ligt dus nog op je te wachten.

Prachtig boek

Het cadeauboek Het zwijgen van Maria Zachea is een prachtig boek geschreven door Judith Koelemeijer. In het boek vertellen twaalf broers en zussen het verhaal van hun familie. Jouw exemplaar van deze bijzondere uitgave ligt op je te wachten in de Bibliotheek.

E-book én luisterboek

Lees je liever digitaal? Dat komt goed uit, want Het zwijgen van Maria Zachea is ook als e-book beschikbaar. Je kunt het e-book downloaden vanaf de Online Bibliotheek of beluisteren als luisterboek.

• Het zwijgen van Maria Zachea

Judith Koelemeijer

Twaalf volwassen kinderen uit een groot katholiek gezin blikken terug op hun jeugd in de jaren '50 en '60 en op de rol van hun moeder die zij dagelijks verzorgen na een hersenbloeding.

E-book

Bekijk details van Het zwijgen van Maria Zachea