Digitaal Sterk! van start

Gepubliceerd op: 7 september 2020 14:05

Een smartphone, tablet of computer kan ingewikkeld zijn. Er zitten veel knoppen en functies op. Hoe leer je die allemaal gebruiken? Een vrijwilliger van het Digitaal Sterk!-centrum legt het je graag uit.

Bij jou in de buurt

Sinds 14 september kun je als inwoner van Haarlem op verschillende plekken in de stad terecht in een Digitaal Sterk!-centrum, onder andere in de Bibliotheek Haarlem Noord en de Bibliotheek Haarlem. Schalkwijk. Er is altijd wel een centrum dicht bij jou in de buurt.

Meer informatie

Meer informatie vind je op de webpagina over Digitaal Sterk! of bekijk de veelgestelde vragen en antwoorden hieronder.

Ik heb geen ervaring met de computer, kan ik toch komen?

Natuurlijk! Je bent van harte welkom. Samen met de vrijwilliger bekijk je wat voor jou de mogelijkheden zijn om digitaal vaardig te worden. Je kunt altijd terecht met vragen over de werking van apparaten, computerprogramma’s en apps, maar ook om een individueel leertraject te volgen.

Krijg ik ook hulp als ik ‘vastloop’ met mijn laptop, smartphone of tablet?

Zeker weten! Er zijn altijd momenten dat het apparaat niet doet wat jij wilt of dat jij het zelf even niet meer weet. Dan is het fijn als er in de buurt iemand is die je weer op weg kan helpen.

Wat kan ik allemaal leren?

Je kunt leren e-mailen, zoeken én vinden op het internet, whatsappen en nog veel meer. We kijken samen met jou wat jij graag wilt leren of kunnen.

Waar zijn de Digitaal Sterk!-centra?

In iedere wijk is een Digitaal Sterk!-centrum, waar je twee dagdelen per week terecht kunt met jouw vragen: meer informatie over de locaties en openingstijden.