Examentijd: leren in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 1 mei 2018 08:30

Examentijd: leren in de Bibliotheek

De eindexamens staan weer voor de deur. In de examentijd bieden we in de Bibliotheek Haarlem Centrum en Haarlem Noord extra studieplekken aan.

Moet je de komende weken flink aan de slag met leren voor je eindexamens, dan kun je van dinsdag 1 mei tot en met vrijdag 25 mei terecht in de Bibliotheek. In die periode bieden we in de Bibliotheek Haarlem Centrum en de Bibliotheek Haarlem Noord namelijk extra studieplekken aan voor eindexamenkandidaten.

Extra studieplekken

In de Bibliotheek Haarlem Centrum zijn er in de genoemde periode extra studieplekken:

• op de 1e verdieping in het Medialab*;
  • op de 2e verdieping bij ‘Literatuur’;
  • in de Instructieruimte (in het Doelengebouw, bij CoffeeStar naar boven, helemaal boven, trap op rechts);

In de Bibliotheek Haarlem Noord zijn er van dinsdag 1 mei tot en met vrijdag 25 mei acht extra studieplekken.

Let op:

* Op woensdag 2 en woensdag 9 mei kun je van 14:00 tot en met 17:00 uur niet terecht in het Medialab in de Bibliotheek Haarlem Centrum.
* Op Hemelvaartsdag (10 mei) en met Pinksteren (20 en 21 mei) is de Bibliotheek Zuid-Kennemerland gesloten.

Onze openingstijden vind je hier.

We wensen je veel succes met leren en natuurlijk met je examens!