Feestelijke opening

Gepubliceerd op: 1 oktober 2018 15:35

Feestelijke opening

Op 5 oktober is het nog eventjes zomer in de Bibliotheek Heemstede! Laat je ook in het zonnetje zetten tijdens de feestelijke opening van de vernieuwde Bibliotheek.

Na een grondige verbouwing is het pand van de Bibliotheek Heemstede klaar. Op vrijdag 5 oktober zijn er vanaf 13:00 uur allerlei feestelijke activiteiten in Plein1, het gebouw waarin ook de Bibliotheek een plekje heeft. Om 16:00 uur verricht wethouder Sjaak Struijf de officiƫle opening van dit multifunctionele pand.

Laat je op de foto zetten

Kom vrijdag vooral een kijkje nemen in de Bibliotheek. We maken je graag wegwijs in het nieuwe pand. En wordt er over jou altijd gezegd dat je het zonnetje in huis bent? Grijp dan je kans om je als stralend middelpunt op de foto te laten zetten. Benieuwd wat er nog meer te doen is in Plein1. De andere organisaties van Plein1 hebben een feestelijk programma voor je in petto.