Groot Dictee weer bij Frits Spits

Gepubliceerd op: 21 oktober 2019 13:30

Frits Spits

Voor de tweede keer op de radio: het Groot Dictee! Luister op 2 november in de Bibliotheek Haarlem Centrum naar ‘De Taalstaat’ en schrijf vooral mee!

Oefen nog even op de taalregels, want zaterdag 2 november is het weer zover: het Groot Dictee! In de Doelenzaal van de Bibliotheek Haarlem Centrum kun je luisteren naar de live radio-uitzending van Frits Spits’ De Taalstaat. Houd je pen in de aanslag, want natuurlijk schrijven we met z’n allen mee.

Aanmelden

In 2018 beet de Bibliotheek Zuid-Kennemerland het spits af met de radio-editie van Het Groot Dictee. Nu is het de eer aan de Bibliotheek Graafschap om Frits Spits en ‘De Taalstaat’ te ontvangen. Ben jij de ongekroonde dicteekenner van jouw familie of vriendenkring? Meld je dan zeker aan voor het Groot Dictee.