Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

Gepubliceerd op: 13 november 2019 10:45

Herinrichting Haarlem Centrum | november 2019

Van 18 tot en met 22 november zijn er werkzaamheden in de Bibliotheek Haarlem Centrum. Dit kan voor enige overlast zorgen die week.

In de Bibliotheek Haarlem Centrum richten we de begane grond van de Bibliotheek iets anders in. Vooral op de jeugdafdeling kun je dat in de week van 18 tot en met 22 november merken. De collectie voor kinderen van 0-8 jaar en van 8-12 jaar, strips en jeugddvd’s schuiven een stuk op.

Reserveringen op een andere plek

Ook de kast met reserveringen krijgt een andere plek. Deze staat voortaan tegen de gele muur linksachter in de Bibliotheek (als je met je rug naar de servicebalie staat).

Hulp nodig?

Kun je een boek, dvd of ander materiaal uit onze collectie of jouw reservering niet vinden, vraag dan gerust een medewerker om hulp. Onze excuses voor de eventuele overlast.