Herinrichting van de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Gepubliceerd op: 14 juni 2018 15:00

Haarlem plastic vrij vissen

Werkzaamheden in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk

Op een gemiddelde dag in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk gonst het van de drukte: van groepen die Nederlands leren, scholieren die huiswerkbegeleiding krijgen en andere bezoekers. Het gebruik van de vestiging verandert. Hierdoor voldoet de huidige indeling van het pand niet langer aan de wensen van deze tijd.

Werkzaamheden

Om ervoor te zorgen dat een bezoek aan de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk voor iedereen prettig is en blijft – of je nu in een groepje aan het werk bent of rustig naar boeken zoekt – gaan we het pand herinrichten. Op korte termijn worden er kasten verplaatst, vinden er schilderwerkzaamheden plaats, gaan we de vloerbedekking vervangen en wordt de activiteitenruimte aangepast.

Voortgang

Wil je op de hoogte blijven van de voortgang van de werkzaamheden, volg dan de komende tijd onze nieuwsbrief, website of Facebook. Heb je vragen over de herinrichting, spreek dan gerust één van onze medewerkers aan. Zij vertellen je er graag meer over.