Het Magazijn in Haarlem Centrum

Gepubliceerd op: 6 maart 2019 14:30

Het Magazijn in Haarlem Centrum

Misschien heb je het al gemerkt: in de Bibliotheek Haarlem Centrum zijn we bezig met het souterrain. Of beter gezegd: Het Magazijn!

Een plek die nieuwsgierig maakt? Heel goed! Binnenkort kun je er terecht om te leren, elkaar te ontmoeten en om te lezen natuurlijk. In Het Magazijn vind je straks maar liefst veertig extra studieplekken, twee extra publiekspc’s om aan te werken en een leestafel. Ook verplaatsen we een deel van onze collectie naar beneden. Zo gaat de YOUNG-collectie van de begane grond naar Het Magazijn.

Behoeften

Als Bibliotheek vinden we het belangrijk om ons aanbod af te stemmen op de behoeften van onze leden en bezoekers. We merken dat die behoeften veranderen. Daar spelen we op in met de collectie en inrichting van de Bibliotheek. Je ziet het onder meer aan de leeshoek Lezen & Luisteren en de extra ruimte en mogelijkheden die Het Magazijn straks biedt.

Vragen?

We doen ons best om overlast tot een minimum te beperken. Kun je iets toch niet vinden of heb je vragen, spreek gerust een medewerker aan. We helpen je graag verder.

Visualisatie: Bureau Julia