Koning Leesgraag komt op bezoek en leest voor

Gepubliceerd op: 11 april 2018 17:00

Koning Leesgraag komt op bezoek en leest voor

Koning Leesgraag, uit het land van Leesplezier en dagdromen, komt op bezoek in de Bibliotheek. En, wat een eer, jij bent uitgenodigd!

De Koning leest voor uit zijn twee favoriete boeken: Feestmaal voor de koning en Waar is de kroon? Tussendoor kun je vragen stellen aan de koning, bijvoorbeeld hoe zwaar zijn kroon is en hoe het is om koning te zijn.

Op de foto als koning(in)

Om dat laatste zelf te ervaren mag je na het voorlezen compleet met kroon en cape op de koninklijke troon op de foto. De foto mag je meenemen als aandenken.

Klinkt toch superleuk! Dus kom naar de Bibliotheek voor deze koninklijke belevenis.

• Koning Leesgraag komt op bezoek en leest voor

Van 15:30 tot 17:30