De Nationale Voorleesdagen

Gepubliceerd op: 22 januari 2020 00:00

De Nationale Voorleesdagen

Van woensdag 22 januari t/m zaterdag 1 februari zijn het weer de Nationale Voorleesdagen en is het een voorleesfeestje in de Bibliotheek. Er zijn leuke activiteiten om te bezoeken en natuurlijk heel veel mooie boeken om uit voor te lezen.

Voorleesuurtjes

In de verschillende bibliotheekvestigingen zijn voorleesuurtjes waar kinderen (en ouders/verzorgers/oppassen) kunnen aanschuiven en luisteren naar een mooi verhaal. Omdat het de Nationale Voorleesdagen zijn, lezen we voor uit het Prentenboek van het jaar 2020: Moppereend.
Je hoeft je niet aan te melden maar kunt gewoon binnenlopen.

Voorleestips en tricks

Voorlezen is hartstikke fijn en gezellig, maar hoe maak je het nog leuker? We hebben verschillende tips en tricks voor je op een rijtje gezet op de website. In de Bibliotheek helpen we je ook graag een handje, bijv. bij het zoeken van een leuk prentenboek. Dus kom eens langs in een van onze vestigingen.