Nederland Leest cadeauboek is op!

Gepubliceerd op: 15 november 2021 16:30

Nederland Leest cadeauboek is op!

Tijdens de campagne van Nederland Leest konden bezoekers en leden ‘de wandelaar’ van Adriaan van Dis ontvangen. Het cadeauboek blijkt een groot succes, want alle boeken zijn op. Het e-book en het luisterboek zijn gelukkig nog wel beschikbaar in de Online Bibliotheek.

Heel november loopt de campagne Nederland Leest. Bij de campagne hoort traditiegetrouw een cadeauboek, dit jaar ‘de wandelaar’ van Adriaan van Dis. Normaal gesproken is dit boek de hele maand gratis op te halen voor leden en bezoekers. Dit jaar zijn de boeken zo snel gegaan, dat we door de hele voorraad zijn. Wil je toch het boek lezen (of luisteren)? Dan wijzen we je graag op de Online Bibliotheek waar het e-book en het luisterboek beschikbaar zijn.

Over ‘de wandelaar’

Een Nederlander in Parijs krijgt bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Extra bijzonder aan de speciale Nederland Leest-editie van De wandelaar is het nawoord van schrijver en literatuurcriticus Margot Dijkgraaf. Tijdens een literaire stadswandeling vertelt zij over de rol van Parijs in het leven en werk van Adriaan van Dis, hoe hij aan De wandelaar werkte en het andere Parijs ontdekte.