Nieuwe apparaten in de Bibliotheek Haarlem Centrum

Gepubliceerd op: 1 april 2019 12:15

nieuwe apparaten

Op donderdag 11 april kun je in de Bibliotheek Haarlem Centrum geen gebruik maken van onder andere de computers en de printer.

We gaan apparaten, zoals de computers en de betaalautomaat, in de Bibliotheek Haarlem Centrum vervangen door nieuwe. Ook passen we verbeteringen toe aan het print- en kopieerapparaat.

Je kunt op 11 april geen gebruikmaken van:

• de publiekscomputers
  • de cataloguscomputers
  • de Pressreadercomputer
  • de Bereslimcomputer (op de Jeugdafdeling)
  • het print- en kopieerapparaat
  • de betaalautomaat

Wat is er wel mogelijk?

De wifi-verbinding werkt deze dag wel. Je kunt dus met je eigen laptop komen werken of studeren in de Bibliotheek. Via je smartphone kun je de catalogus raadplegen. Onze medewerkers helpen je natuurlijk graag om iets op te zoeken in de catalogus of bij andere vragen. Je Bibliotheekmaterialen kun je gewoon inleveren en lenen.

Publiekscomputers

Wil je gebruikmaken van een publiekscomputer, dan kun je die dag terecht bij een van
onze andere vestigingen met uitzondering van de Bibliotheek Bennebroek, Heemstede en de Bibliotheek op het station.

We doen onze uiterste best om de nieuwe apparaten zo snel mogelijk te installeren. Onze excuses voor het ongemak.